Καραθανάσης: ” Ένιωσα αδιαφορία & περιφρόνηση από την πρώτη στιγμή “

Καραθανάσης: " Ένιωσα αδιαφορία & περιφρόνηση από την πρώτη στιγμή "

Με επιστολή που εξέδωσε και κοινοποίησε και προς τα Μ.Μ.Ε, ο Χρήστος Καραθανάσης εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν σε ναυάγιο τις συζητήσεις για την ανάληψη των ηνίων του ποδοσφαιρικού τμήματος και πολλά περισσότερα θα ειπωθούν την Τετάρτη σε μία συνέντευξη τύπου που αναμένεται να δοθεί. 

Δείτε την επιστολή Καραθανάση προς τον ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:

“Προς Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και Φίλοι του Πανσερραϊκού .

Χθες στις 30 Ιουλίου 2018, και 11:30 πρωινή ώρα είχα προγραμματισμένη τελική συνάντηση στα γραφεία του Πανσερραϊκού με το Δ.Σ., για την υπογραφή της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.
Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπίστωσα ότι το Δ.Σ εκπροσωπούσαν, κατ΄ εξουσιοδότηση, δύο μόνο σύμβουλοι, απουσιάζοντος του Προέδρου και του επίτιμου προέδρου.
Ένιωσα την αδιαφορία και περιφρόνηση του ΔΣ από την πρώτη στιγμή, όμως με γνώμονα το συμφέρον της ιστορικής ομάδας του Πανσερραϊκού, παρέμεινα να συζητήσω το σχέδιο της σύμβασης που είχε ετοιμασθεί, πλην όμως δεν επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία.
Αποδέχθηκα τους οικονομικούς όρους που έθεσε το ΔΣ, ανέλαβα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, κατέθεσα την με αριθμό 6635/24-7-2018 εγγυητική επιστολή της Συνεταιριστικής Τραπέζης ΣΕΡΡΩΝ, καλής εκτέλεσης ύψους 200.000 ευρώ.
Η διαφωνία μου με το σχέδιο σύμβασης υπήρξε σε βασικά σημεία που αφορούσαν τον σχεδιασμό μου για το μέλλον του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ .
Ως Έφορος του Ποδοσφαιρικού τμήματος, απαίτησα να ευρεθεί άμεσα λύση για την λειτουργία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ , διότι κατά την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Γ Εθνικής κατηγορίας βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η ύπαρξη Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
Όμως η από 3-10-2013 συμφωνία του ΔΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ», που έχει 10 ετή χρονική διάρκεια, υποθηκεύει κάθε προσπάθειά μου, να δημιουργήσω υποδομή στο ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , αξιοποιώντας το δυναμικό των νέων παιδιών του τόπου μας.
Έθεσα ως όρο για την συνεργασία μας
την καταγγελία της επιβλαβούς αυτής συμφωνίας με τον ΠΗΓΑΣΟ, αναλαμβάνοντας προσωπικά τις οικονομικές συνέπειες που θα προκύψουν, ή
την εκχώρηση όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του ΔΣ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ από την παραπάνω σύμβαση , στο Έφορο του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.
Σε απάντηση των απαιτήσεων – όρων μου, μου απαντήσατε με την χθεσινοβραδινή σας επιστολή, ότι μένετε στην μη αλλαγή της σύμβασης με τον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΗΓΑΣΟΣ» και σε μελλοντικό χρόνο με την δημιουργία υποδομών θα επανεξετάσετε την παραχώρηση των ακαδημιών στο ανδρικό τμήμα του Πανσερραικού.
Έχω την συναίσθηση ότι ενήργησα σωστά και ότι έπραξα το καλύτερο για ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ και τον τόπο στοχεύοντας σε έργο υποδομής που θα εξασφαλίσει την αυριανή καλή ιστορική πορεία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ .
Απευθυνόμενος τέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο, σας υπενθυμίζω ότι το Ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανιδιοτελείς και ικανούς συμπατριώτες μας και όχι από μόνιμους γαντζωμένους στο αξίωμά τους παράγοντες, και ότι όλοι μας θα κριθούμε όχι από τα όσα λέμε, ούτε από τις προθέσεις μας, αλλά από τις πράξεις μας. Τελειώνοντας εύχομαι σε όλους όσους αγαπάνε αληθινά τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ δύναμη και καλή ευόδωση της πορείας του στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και σας υπόσχομαι ότι εγώ προσωπικά θα είμαι πάντα αρωγός, είτε μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο είτε έξω από αυτό.
ΣΕΡΡΕΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Χρήστος Δ. Καραθανάσης”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr