Χρυσό μετάλλιο και άνοδο πανηγύρισε η Εθνική με την Καριοφυλλάκη στο προπονητικό τιμ !

Χρυσό μετάλλιο και άνοδο πανηγύρισε η Εθνική με την Καριοφυλλάκη στο προπονητικό τιμ !

Η Ελλάδα επικράτησε με 54-44 της Σερβίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Division C) με αμαξίδιο, που έλαβε χώρα στην Σόφια και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Μετά τη μεγάλη νίκη (61-57) στον ημιτελικό της Παρασκευής (2/8) επί της Πορτογαλίας ανέβηκε στην Division B, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο σημερινό τελικό με τη Σερβία.

Κι όμως η Εθνική δεν αρκέστηκε σε αυτό. Ήθελε το χρυσό μετάλλιο και το κατέκτησε πανάξια. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία, από τη στιγμή που ξεκίνησε το άθλημα στη χώρα μας.

Η Εθνική μας, αλλά και η Σερβία έπαιξαν χωρίς ιδιαίτερο άγχος στον τελικό, αφού είχαν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη Β’ κατηγορία (Division B) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας, η Ευδοξία Καριοφυλλάκη που έζησε μοναδικές στιγμές. Η προπονήτρια του Πανσερραϊκού στο Μπάσκετ με Αμαξίδιο ήταν ένα από τα μέλη του προπονητικού τιμ της Εθνικής Ελλάδος.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr