“Χρυσός” Τασκούδης στην πάλη στην άμμο! Δύο χρυσά & δύο ασημένια για Κ.Δένδρα

"Χρυσός" Τασκούδης στην πάλη στην άμμο! Δύο χρυσά & δύο ασημένια για Κ.Δένδρα


Σε αστέρι του αθλήματος της πάλης στην άμμο έχει εξελιχθεί ο Απόστολος Τασκούδης. Ο Σερραίος αθλητής, 6ος Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 στην ελεύθερη πάλη, που κατέχει και το το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες κατακτήσεις μεταλλίων, κατέκτησε ακόμη ένα, αυτή την φορά σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο, μία διοργάνωση που κατά γενική ομολογία «κλέβει» την παράσταση, καθώς διεξάγεται στην… παραλία, έγινε την Κυριακή 20 Απριλίου στην παραλία της Κατερίνης και εκεί ο Τασκούδης κατέκτησε το Χρυσό στην κατηγορία των 70 κιλών!

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στη διοργάνωση κι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η Πάλη στην άμμο είναι ένα άθλημα που ανθίζει τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως.

Στους Άνδρες, ο Σερραϊκός Σύλλογος των Καλών Δένδρων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ακολούθησαν η Ευκαρπία και ο Ευρωπός. Οι Σερραίοι σάρωσαν, καθώς πήραν ακόμη ένα Χρυσό μετάλλιο με τον Χρήστο Σαμαρτζίδη στα 90 κιλά και ακόμη δύο ασημένια με τους Νίκο Αρουζμανίδη στα 70 κιλά και Γρηγόρη Κριαρίδη στα 90 κιλά. Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Δημήτρης Ακριτίδης που κατέκτησε την 5η θέση στα +90 κιλά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις πρωταθλητές εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr