“Χρυσές” σκυτάλες για τον ΓΣ Σέρρες 93′, στο βάθρο και ο Ζιώγας (videos)

"Χρυσές" σκυτάλες για τον ΓΣ Σέρρες 93', στο βάθρο και ο Ζιώγας (videos)

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τα σερραϊκά χρώματα στους αγώνες στίβου. Τελευταίος σταθμός το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 (Εφήβων-Νεανίδων) όπου διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 1-2/8/2020 στα Γιάννενα.

Οι σερραϊκοί σύλλογοι πανηγύρισαν συνολικά τρία μετάλλια, δύο στις σκυταλοδρομίες με θριαμβευτή τον Γ.Σ Σέρρες 93′ και ένα στην σφυροβολία με τον Θοδωρή Ζιώγα, αθλητή του Βισάλτη Νιγρίτας.

Οι αθλητές του Γ.Σ Σέρρες 93′ ήταν άπιαστοι στις σκυταλοδρομίες 4×100 κατακτώντας και στις δύο κατηγορίες το χρυσό μετάλλιο. Την αρχή έκαναν οι Έφηβοι με τους Κωστέα, Τσιμπίρη, Μαρτινάκη, Τοπκάρογλου να περνούν πρώτοι τον τερματισμό με χρόνο 42.83, έχοντας μάλιστα και σημαντική διαφορά από τον δεύτερο.

Στη συνέχεια… σκυτάλη πήραν οι Νεάνιδες με τις Παυλίδου, Κεχαγιά-Μάντζιου, Δούμπα, Βάσσου, να κατακτούν την κορυφή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνοντας επίδοση 49.55

Διάκριση όμως είχε και ο Θοδωρής Ζιώγας, αθλητής του Βισάλτη Νιγρίτας, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου στον τελικό της σφυροβολίας. Η βολή στα 69.94μέτρα ήταν αρκετή για να του χαρίσει το μετάλλιο.

Αναλυτικά οι χρόνοι των Σερραίων αθλητών στα αγωνίσματα που κατέκτησαν μετάλλιο

Δείτε στα παρακάτω λινκ βίντεο από τις επιτυχίες των Σερραίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20

Share