Χρυσάφης: “Ένα βήμα πιο κοντά για τις εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο”

Χρυσάφης: “Ένα βήμα πιο κοντά για τις εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο”

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης για τη νομιμοποίηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης της απόφαση της οικονομική επιτροπής του δήμου Σερρών που αναθέτει τη μελέτη εργασιών του γηπέδου με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο μελετητής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσει την μελέτη και ο δήμος θα είναι έτοιμος, με την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες το καλοκαίρι.

Η δήλωση του δημάρχου Σερρών:

Εγκρίθηκε ως ΝΟΜΙΜΗ, από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η απόφαση της οικονομικής επιτροπής  του Δήμου Σερρών για την ανάθεση  της μελέτης των εργασιών του γηπέδου με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης!

Πλέον ο μελετητής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσει την μελέτη και θα είμαστε έτοιμοι, με την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες το καλοκαίρι!

Πάντως η εξέλιξη αυτή θα πρέπει να αποτελέσει ένα καλό μάθημα σε όλους αυτούς που  για λόγους αντιπολίτευσης και μόνο,  προσπάθησαν να  βάλουν προσκόμματα στην γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών και μειοψήφισαν στην απόφαση  για άμεση διενέργεια της μελέτης!(ψήφισαν δηλαδή η μελέτη να γίνει μετά από 6-7 μήνες!!!)

Και όχι μόνο αυτό αλλά προσπάθησαν να πείσουν, ανεπιτυχώς, τον κόσμο ότι δήθεν η Δημοτική αρχή καθυστέρησε.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον πιο επεξηγηματικό τρόπο, αναλύθηκε για ακόμη μια φορά, ότι όχι μόνο δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση  αλλά ότι έγιναν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πράγματα που δεν είχαν γίνει δεκαετίες στο Δημοτικό μας γήπεδο!

Ραντεβού  λοιπόν στην Super League με την ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΆΡΑ μας,  στο ανακαινισμένο και ασφαλές  Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr