Χρήσιμη ήττα σε φιλικό διαφορετικών ταχυτήτων για τον Πανσερραϊκός BC!

Χρήσιμη ήττα σε φιλικό διαφορετικών ταχυτήτων για τον Πανσερραϊκός BC!

Ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό τεστ έδωσε ο Πανσερραϊκός το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλαμίτσα, όπου αντιμετώπισε την Καβάλα. Η ομάδα του Καραπιπερίδη βρίσκεται 3 κατηγορίες πάνω από τα “λιοντάρια”,αφού πέρυσι στο τελευταίο ματς κέρδισε τους Ικάρους για να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία,εκεί που ελπίζει να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο coach των “κόκκινων”, Φώτης Κοκολιός, έκλεισε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι για να τσεκάρει τις αντιδράσεις της ομάδας του σε δύσκολες καταστάσεις, αν και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ τέτοιες συνθήκες πολύ δύσκολα θα συναντήσει η ομάδα του. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 80-37 του Πανσερραϊκού, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Πεχλιβάνη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα άστοχοι από την γραμμή της φιλανθρωπίας με μόλις 5/20 (!) βολές.

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ Σερρών στην πρώτη μονομαχία ανάμεσα στις δυο Σερραϊκές ομάδες. Η προετοιμασία των παιχτών του Κοκολιού για την εν λόγω αναμέτρηση θα ξεκινήσει αύριο…Δευτέρα.

**Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr