Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας στον Ορφέα Ν.Σκοπού

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας στον Ορφέα Ν.Σκοπού

Την ευκαιρία να αγωνιστεί με μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική την φετινή χρονιά στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ είχε ο Ορφέας Ν.Σκοπού , ο οποίος δείχνει πως βαδίζει σε σωστό δρόμο, αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμη και ενίσχυση για να πετύχει τους στόχους του στην Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τον φιλικό αγώνα κόντρα στον ΑΟΣ, στον οποίον οι “ασπρόμαυροι” κέρδισαν 69-59, ο Κώστας Σίσκος έβγαλε τα κατάλληλα συμπεράσματα και σίγουρα ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε η ομάδα να είναι ακόμη καλύτερη στην συνέχεια. Για την ιστορία ο Σκοπός κέρδισε την ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου που διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Επόμενος αντίπαλος για τους “ασπρόμαυρους” ο Πανσερραϊκός, μια ακόμη ομάδα από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η οποία ωστόσο χρίζεται ως φαβορί για άνοδο την φετινή σεζόν. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18:00 στο γήπεδο του Ορφέα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr