Χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές στο φιλικό ΑΟΣ-Ηράκλειας

Χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές στο φιλικό ΑΟΣ-Ηράκλειας

Ίσως τον τελευταίο τους φιλικό αγώνα έδωσαν τόσο ο Α.Ο.Σ όσο και η Ηράκλεια, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στην φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου ο Α.Ο.Σ πέτυχε μια ευρεία νίκη με 73-44 απέναντι στην νεανική Ηράκλεια που θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι παίχτες του Α.Ο.Σ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και έφτασαν εύκολα στην νίκη με τον Γιάννη Μπουτάκογλου να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές του, κάτι το οποίο έκανε και ο προπονητής της Ηράκλειας, Νίκος Μάντζιος που έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του μόνο στο πρώτο μέρος του αγώνα. Πλέον οι δυο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα με τον Α.Ο.Σ να έχει το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό , ενώ την Ηράκλεια να αντιμετωπίζει τον Βώλακα εντός έδρας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr