Χρέος του… παλιού Πανσερραϊκού στον Μίλιεβιτς καλείται να πληρώσει η νέα ΠΑΕ!

Χρέος του... παλιού Πανσερραϊκού στον Μίλιεβιτς καλείται να πληρώσει η νέα ΠΑΕ!

Παλιές αμαρτίες παιδεύουν συνεχώς τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με τελευταία υπόθεση αυτή του Μισέλ Μίλιεβιτς, ενός ποδοσφαιριστή που είχε φορέσει για μόλις λίγους μήνες και τέσσερα ματς την κόκκινη φανέλα τη σεζόν 2012-13, ωστόσο να που είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Σέρβος είχε καταθέσει προσφυγή πριν από χρόνια, διεκδικώντας ένα ποσό της τάξης των 3.000 ευρώ. Ωστόσο τη συγκεκριμένη υπόθεση ο τότε εισηγητής, Αλέξανδρος Παπατσώρης την κρατούσε επί… σειρά ετών, καθώς η ΠΑΕ βρισκόταν υπό διαδικασία εκκαθάρισης και είχε συζητηθεί τον Απρίλιο του 2017 από την Α΄ ΕΕΟΔ, με τον Πανσερραϊκό να καταθέτει έφεση κατά τις απόφασης, η οποία απορρίφθηκε και να φτάνει την Τετάρτη ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου για να αποδείξει ότι χρέος αφορά μία ΠΑΕ που πλέον δεν υπάρχει.

Ο Πανσερραϊκός εκπροσωπήθηκε από τη νομικό, Χρυσούλα Σεβαστοπούλου και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος σημείωσε πολλές φορές πως το χρέος αφορά την ΠΑΕ που είχε υποβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική και δεν έχει καμία σχέση με τη νέα, χωρίς όμως να πείσουν την έδρα όπως φαίνεται, καθώς ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε εκκαθάριση της ΠΑΕ πριν από το 2016, όταν και άλλαξε ο νόμος και πλέον λέει ότι οι ΠΑΕ που συστήνονται, ευθύνονται για τα χρέη των ΠΑΕ που εκκαθαρίστηκαν, ωστόσο η προσφυγή είχε μείνει στο συρτάρι και όπως φαίνεται θα κληθεί να πληρώσει τον Μίλιεβιτς.

 

πληροφορίες από flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr