Χειρότερα δεν μπορούσε να μπει το 2019 για τον Γ.Σ Σερρών…Ήττα-σοκ στην Προσοτσάνη!

Χειρότερα δεν μπορούσε να μπει το 2019 για τον Γ.Σ Σερρών...Ήττα-σοκ στην Προσοτσάνη!

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  67-59  Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ

Το 2019 έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ,και αυτό γιατί η Προσοτσάνη κέρδισε τον Γυμναστικό και έκανε ένα μεγάλο “δώρο” στον Πανσερραϊκό, που πλέον είναι δυο νίκες μπροστά από τους διώκτες του (Γυμναστικός και Αστέρας Καβάλας). Οι “πράσινοι” πραγματοποίησαν μια κακή εμφάνιση,αλλά και πάλι θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό αν διαχειρίζονταν σωστά το τέταρτο δεκάλεπτο,εκεί όπου οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επιμέρους 24-9,για να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου,που παρατάχθηκε χωρίς τους Γκολογκίνα,Ντινούδη,Δεληγιάννη και Ιακωβίδη φάνηκε αρκετά επηρεασμένη από τις διακοπές των Χριστουγέννων και παρότι έλεγχαν το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα (43-50),στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και κατέκτησαν μια μεγάλη νίκη.

Μετά από αυτή την ήττα το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Γυμναστικό αρχίζει από διαφορετική αφετηρία για τις δυο ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “ταύροι” γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από ακριβώς 3 μήνες (6 Οκτωβρίου ηττήθηκαν από τον Πανσερραϊκό). Επίσης, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η αναμέτρηση ήταν να αναβληθεί αλλά τελευταία μέρα και συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής η διοργανώτρια αρχή άλλαξε γνώμη και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Τα δεκάλεπτα: 16-20,32-36,43-50,67-59.

Προσοτσάνη: Νυμφόπουλος 5(1),Κινατζίδης 8,Αποστολίδης 9,Κουτσίδης 15(1),Ζήσης,Στάικος,Πατεντάλης 9, Βουβαλίδης 5(1),Κονδής 8(2),Δουλκέρογλου 1,Ρέντος,Ζαμπάς 5.

Γ.Σ Σέρρες(Μπουτάκογλου) :Λαδιάς 2,Σκαλιστής 7,Χατζής 8(1),Ασημάκης 21,Καρακώστας 5,Γιαβρόπουλος 10(1), Ιωαννίδης 6,Ντίκογλου.

 

 

Share