Χατζηπαντελής: “Στον πλευρό όλων, ακόμη και όσων δεν μας ψήφισαν”

Χατζηπαντελής: "Στον πλευρό όλων, ακόμη και όσων δεν μας ψήφισαν"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος των εκλογών ο Σάκης Χατζηπαντελής που περίμενε και το τυπικό κομμάτι φυσικά της διαδικασίας για να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να πει ότι είναι έτοιμος για πολύ δουλειά. Αναλυτικά:

 

“Σίγουρα μια δικαίωση για όλους μας και τον αγώνα που κάναμε. Είπαμε αρκετά στον προεκλογικό αγώνα και πλέον να ηρεμήσουμε και να κάνουμε πράξη όσα είπαμε. Το ότι βγαίνω πρόεδρος μετά από 25 χρόνια κάτι λέει. Δείχνει την αγάπη και την εκτίμηση των σωματείων. Τους ευχαριστώ, ακόμη και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, θα είμαστε στο πλευρό τους. Πρέπει να είναι χαρούμενοι όσοι έτρεξαν και έκαναν τον αγώνα τους. Ακόμη και όσοι δεν εκλέχθηκαν εφόσον θέλουν θα πάρουν θέσεις να είναι στο πλευρό μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στην οικογένεια μου και σε όσους ήταν δίπλα μας. Μας περιμένει πολύ δουλειά πλέον και πρέπει να βάλουμε αρκετά πράγματα σε μία σειρά. Για εμάς τώρα αρχίζει η ποδοσφαιρική χρονιά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr