Χατζηπαντελής: “Πήραμε τόνωση ηθικού – Τώρα αρχίζουν οι εκλογές…”

Χατζηπαντελής: "Πήραμε τόνωση ηθικού - Τώρα αρχίζουν οι εκλογές..."

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής μετά τη “νίκη” εντός του Δ.Σ της Ένωσης στην εκλογή των εκπροσώπων για την άναδειξη του Βαγγέλη Γραμμένου ως εκπροσώπου της Ε.Π.Ο στην Ε.Ο.Ε. Τόνισε ότι όσα έγιναν ήταν μία τόνωση της ψυχολογίας, αλλά όχι νίκη και πως η μάχη για τις εκλογές τώρα αρχίζει και θέλει πολύ δουλειά. Παράλληλα είπε τα καλύτερα για τον Βαγγέλη Γραμμένο και δήλωσε αντίθετος να γίνουν οι εκλογές στις 16 Ιανουαρίου. Αναλυτικά:

“Για εμάς ήταν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά όχι νίκη. Σίγουρα, δεν διαφωνώ ότι άλλαξαν οι συσχετισμοί, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Οι εκλογές τώρα άρχιζουν. Το αποτέλεσμα κάτι δείχνει, τα σωματεία μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αλλά θέλει πολύ δουλειά. Νομίζω το περιμέναμε το αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι του συμβουλίου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Εμείς είμαστε 6 και ενωμένοι και προσπαθούμε να είμαστε συναινετικοί σε όλους. Είναι πάντος μία τόνωση ηθικού και ψυχολογίας. Πιστεύω έχουμε την συμπαράσταση της πλειοψηφίας των σωματείων και αυτό μας ενδιαφέρει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχουμε, κάνουμε επαφές, συζητάμε τα θέματα τους, νιώθουν πως δεν λέμε αερολογίες, για αυτό και παίρνουμε θετικά μηνύματα”.

Για το αν θα ψηφίσει Βαγγέλη Γραμμένο:

“Βεβαίως. Όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος, έτσι και εμείς πιστεύουμε πως χρειάζεται μία αλλαγή και ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο κατάλληλος. Κάναμε πολλές κατ’ ιδίαν συζητήσεις και όσα λέει τα πιστεύουμε. Είναι σοβαρός και μετρημένος. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη”.

Για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σ:

“Το θεωρούμε λίγο νωρίς να γίνουν 16 Ιανουαρίου όπως προτάθηκε από τον πρόεδρο, γιατί είναι ακριβώς μετά τις γιορτές, αλλά πρέπει να το συζητήσουμε. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος και όχι εμείς για να δούμε αν έχουμε να αντιπροτείνουμε κάτι. Δεν θέλουμε να κοντραριστούμε. Δεν θέλουμε πάντως 16 Ιανουαρίου. Την Τρίτη θα ξέρουμε οριστικά”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr