Χατζηπαντελής & Βότσης οι εκλεκτοί της Ε.Π.Σ.Σ για την Γ.Σ της ΕΠΟ

Χατζηπαντελής & Βότσης οι εκλεκτοί της Ε.Π.Σ.Σ για την Γ.Σ της ΕΠΟ

Την ξεκάθαρη αλλαγή των ισορροπιών εντός του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών έδειξε ξεκάθαρα η σημερινή ψηφοφορία για τους εκπροσώπους που θα συμμετάσχουν στην Γ.Σ της ΕΠΟ με σκοπό την ανάδειξη του δικού της εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θέση για την οποία μοναδικός υποψήφιος είναι ο ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Απόντος μόνο του Χρήστου Αγριανίδη η ψηφοφορία έστειλε στην Αθήνα με 8 ψήφους τον Σάκη Χατζηπαντελή και με 7 ψήφους τον Κώστα Βότση, δύο μέλη δηλαδή της… αντιπολίτευσης που φαίνεται πλέον πως παίρνει τα ηνία του συμβουλίου, ενώ ακολούθησαν με 6 ψήφους ο Γιώργος Μαυρόπουλος και με 5 ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Χωρίς αμφισβήτηση η όλη διαδικασία αποτελεί μία “νίκη” της παράταξης Χατζηπαντελή μέσα στο συμβούλιο, καθώς πέραν των ψήφων των δικών του προσώπων, πήρε ψήφους λογικά και από τους… ανεξάρτητους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr