Χατζημιχαηλίδης: «Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα »

Χατζημιχαηλίδης: «Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα »

Μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις έστειλε ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ο Πανσερραϊκός να μην διαλύσει και ζητάει να συνεχίσει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ενώ κάλεσε όλους τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά είπε: «Ο Ερασιτέχνης, οι παλαίμαχοι, οι φίλαθλοι αλλά και ολόκληρος ο Νομός Σερρών ζητούν από τους παίκτες και τους προπονητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογιστούν την ιστορία αυτού του συλλόγου τον οποίο αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για να φτάσει η ομάδα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εμείς συγκεντρώνουμε χρήματα για να μπορέσουμε ως ένα σημείο να σταθούμε δίπλα τους όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά. Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να πληγώνουν τον Πανσερραϊκό. Ο Πανσερραϊκός παραμένει μεγάλη ιστορική ομάδα και θα ξαναβρεί το δρόμο του».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr