Χατζημιχαηλίδης: “Δεδομένη η συμμετοχή του Πανσερραϊκού στη Γ΄ Εθνική”

Χατζημιχαηλίδης: "Δεδομένη η συμμετοχή του Πανσερραϊκού στη Γ΄ Εθνική"

Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ Πανσεραϊκός, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, θεωρώντας δεδομένη την συμμετοχή των “λιονταριών” στην Γ΄ Εθνική, ενώ σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αναλυτικά είπε:

“Ο Πανσεραϊκός θα παίξει στη Γ΄ Εθνική. Περάσαμε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε. Είναι πραγματικά λυπηρό γιατί ο Πανσεραϊκός ανέβηκε με φιλοδοξίες και όνειρα στην Β’ Εθνική αλλά κάποιοι κακοί χειρισμοί από την διοίκηση της ΠΑΕ μας οδήγησαν πάλι στο σημείο που ξεκινήσαμε. Τώρα βέβαια ήμασταν σε χειρότερο σημείο από τότε καθώς σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο , οι ομάδες κουβαλάνε και τα χρέη”.

Πως θα πορευθείτε από δω και πέρα;

“Θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να τρέξουμε την ομάδα με βοήθειες. Θα έχουμε βοήθειες από χορηγούς και από ανθρώπους που μας υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά μας. Η προηγούμενη πρόταση δεν τελεσφόρησε γιατί δεν υπήρχε βούληση από τον επενδυτή.

Δηλώσαμε σήμερα στο κύπελλο και θα δηλώσουμε και στην Γ΄ Εθνική. Τις επόμενες μέρες θα δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής και με τις προσθήκες κάποιων παικτών θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία”.

Τι ποσά χρειάζονται για να φτιάξει μια καλή ομάδα στην κατηγορία;

Γύρω στις 200.000 ευρώ για μια ομάδα που θέλει να ανέβει. Για να μείνει στην κατηγορία και να κάνει μια αξιοπρεπής πορεία, θεωρώ ότι 100-150.000 ευρώ είναι αρκετά“.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr