Χατζής: Επιτυχημένη η χρονιά, ας κερδίσει ο καλύτερος !

Χατζής: Επιτυχημένη η χρονιά, ας κερδίσει ο καλύτερος !

Λίγες ημέρες μετά την “σκούπα” κόντρα στον Αίαντα Κομοτηνής ο Γυμναστικός βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο 20/4. Το SSN επικοινώνησε με τον MVP των “ταύρων” στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι και ζήτησε την άποψη του για την πορεία της ομάδας,αλλά και για την συνέχεια. Ο guard του Γ.Σ Σερρών, Τριαντάφυλλος Χατζής, τόνισε ότι η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη και δήλωσε ότι η ομάδα του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην τελική φάση.

Αναλυτικά…

Για την πρόκριση στην τελική φάση ανέφερε τα εξής:

Ο αρχικός στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες του ομίλου μας και αυτόματα στην προημιτελική φάση του θεσμού. Πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες, πήραμε εύκολα θα έλεγα την 2η θέση και έτσι είχαμε το πλεονέκτημα έδρας. Έπειτα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο άγνωστο για εμάς (Αίαντας Κομοτηνής) και παρά το άγχος της πρεμιέρας καταφέραμε να κάνουμε το 1-0. Πήγαμε στην Κομοτηνή γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε για να τελειώσουμε την σειρά και αυτό έγινε. Πλέον, η ομάδα έχει πετύχει τους στόχους της και η χρονιά θεωρείται ήδη επιτυχημένη για εμάς.

Για το τι να περιμένουμε από τον Γ.Σ Σερρών και την κλήρωση που έγινε ανέφερε τα εξής:

Είμαστε στην τελική φάση και έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 αρκετά ποιοτικές ομάδες. Θα παίξουμε αρχικά χωρίς άγχος για να το χαρούμε και έπειτα για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η κλήρωση πιστεύω, ότι μας ευνοεί. Τα δυο πρώτα παιχνίδια είναι κομβικά για την συνέχεια. Όποια και αν είναι η κατάληξη είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που φτάσαμε ως εδώ. Θέλουμε πολύ να φέρουμε νίκες. Ας κερδίσει ο καλύτερος.

Share