Χαραλαμπίδης: “Τελικός με Απόλλωνα Λάρισας – Κατακριτέα η ενέργεια Κρητικού”

Χαραλαμπίδης: "Τελικός με Απόλλωνα Λάρισας - Κατακριτέα η ενέργεια Κρητικού"

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Απόστολος Χαραλαμπίδης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος στην συνέντευξη τύπου στην Καλαμαριά, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και είπε: “Δεχθήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ που επηρέασαν την ομάδα. Ξυπνήσαμε μετά, μειώσαμε με τον Γκούρτσα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και πάλι, όσο περνούσε ο χρόνος ανεβάζαμε την απόδοση μας και είχαμε μία-δύο ευκαιρίες στο τέλος για να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Τώρα είναι τελικός το Σάββατο με τον Απόλλωνα Λάρισας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όσο για την ενέργεια του Κρητικού είναι κατακριτέα, θα το δούμε στα αποδυτήρια».

 


Γεωργιάδης: “Σημαντική νίκη παρά την κούραση”

Ο Κώστας Γεωργιάδης, βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και επίσης Σερραίος στην καταγωγή, εξήρε την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στον Πανσερραϊκό μετά τη νίκη της με 2-1. Αναλυτικά ανέφερε: «Πριν λίγες μέρες πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στη Σπάρτη, όπου η ομάδα έκανε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι και αντιλαμβάνεστε όλοι ότι η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη. Είχαμε πολύ λίγες μέρες να ξεκουραστούμε, σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα που είχε έναν αγώνα στην έδρα της. Νομίζω ότι τα παιδιά αντεπεξήλθαν, ξεπέρασαν την κούραση και προβάλλοντας πρώτα το κίνητρο της ομάδας και την ανάγκη για ακόμα περισσότερους βαθμούς, για μεγαλύτερη αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα, μπόρεσαν και πήραν μια μεγάλη νίκη. Πολύ σπουαία νίκη. Στο πρώτο 30λεπτο το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, όμως μετά είχαμε πτώση στην απόδοσή μας και ο αντίπαλος μας δημιούργησε κάποιες φάσεις».

 

πηγή:fonh.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr