Χαραλαμπίδης: “Πρόβλημα εκτός έδρας” – Παπαβασιλείου: “Πλασματικό σκορ”

Χαραλαμπίδης: "Πρόβλημα εκτός έδρας" - Παπαβασιλείου: "Πλασματικό σκορ"

Για βήματα πίσω και δουλειά στο διάστημα της «διακοπής» που υπάρχει για τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό μίλησε ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι δείξαμε πως εκτός έδρας έχουμε σημαντικό πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε οτιδήποτε από αυτό το παιχνίδι και δίκαια πήρε τη νίκη η ΑΕ Καραϊσκάκης. Είμαι πολύ προβληματισμένος με την εικόνα που δείξαμε σήμερα. Εκεί που είπαμε πως η ομάδα άρχισε να στρώνει, να πατάει καλά, ήρθε αυτή η εμφάνιση και το αποτέλεσμα για να μας γυρίσει πάλι πίσω. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, ούτε να πούμε οτιδήποτε. Υπάρχουν μπροστά 15 μέρες και τα δύο παιχνίδια που δεν θα διεξαχθούν με Βέροια και Αχαρναϊκό. Αυτό μας δίνει μια άνεση να δουλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας».


Παπαβασιλείου: “Πλασματικό το σκορ”

Ο Σάκης Παπαβασιλείου στάθηκε στις πολλές τελικές προσπάθειες που είχε η ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο τεχνικός της αρτινής ομάδας μίλησε για τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του στο νικηφόρο ματς με 3-0 επί του Πανσερραϊκού, τόνισε ότι το σκορ είναι πλασματικό και πως θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στόχος του Καραϊσκάκη είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και πως ο ίδιος θα δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Παπαβασιλείου:  «Σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας. Η ομάδα αποκτά χαρακτήρα, ταυτότητα, αυτοπεποίθηση. Σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε την αξία μας. Δουλεύουμε σκληρά, ταπεινά, καθημερινά. Ο κόσμος που έρχεται να μας παρακολουθήσει, θέλω να πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένος. Να μου επιτρέψετε να πω ότι σήμερα το σκορ είναι πλασματικό. Θα έπρεπε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργούμε πάνω από 10 τελικές. Στο σημερινό, είχαμε 16 τελικές προσπάθειες, οι οποίες οι 10 ήταν στην εστία, κλασικές ευκαιρίες. Άρα, για αυτό τον λόγο λέω ότι το σκορ είναι πλασματικό.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να σκύψουμε τα κεφάλια, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αυτή την εβδομάδα για να μπορέσουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μου προσωπικός είναι να αξιοποιήσω και τα νέα παιδιά στη ομάδα και να μας δείξουν όλο αυτόν τον καιρό πόσο πολύ δουλεύουμε και σε πόσο καλή κατάσταση τους έχουμε φέρει μέχρι σήμερα. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος, την ψυχή και τη σημερινή εμφάνιση. Μία εμφάνιση που είναι εχέγγυο για τη συνέχεια. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος και ρυθμό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

 

Λουκίνας: “Κλείσαμε στόματα”

Ο Γιάννης Λουκίνας δήλωσε πως η ομάδα του έκλεισε στόματα μετά το 3-0 επί του Πανσερραϊκού: «Όλη την εβδομάδα, εμείς, ο προπονητής μας και η διοίκηση ακούσαμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά μπήκαμε αποφασισμένοι να κλείσουμε στόματα και νομίζω ότι το καταφέραμε. Προσωπικά θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα ματς μέσα στη χρονιά, γιατί είχαμε πάθος, θέληση να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σκορ, γιατί από αυτή την ομάδα χάσαμε στον πρώτο γύρο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σίγουρα στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μας και τη διοίκηση που είναι κοντά μας από την αρχή της χρονιάς. Εμείς δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια. Ποτέ στην καριέρα μου δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω βάλει στόχο. Στόχος για έναν επιθετικό είναι να βάζει σε κάθε παιχνίδι γκολ. Αυτό έχω σαν αρχή. Ειδικά όταν με αυτό το γκολ δίνει και βαθμούς, τότε είναι το ιδανικό».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FLNEWS.GR

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr