Χαραλαμπίδης: “Να το πω ανικανότητα;”!

Χαραλαμπίδης: "Να το πω ανικανότητα;"!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέντευξη τύπου ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ταυτόχρονα και οι δύο ήθελαν να πάρουν τη νίκη. Το ματς δεν ήταν ποιοτικό, γιατί το γήπεδο δεν βοήθησε να στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Ήταν επόμενο ότι ο αγώνας θα πήγαινε στη μονομαχία, στη δύναμη. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Σε μια ανύποπτη φάση, σε μια κόντρα επίθεση, εκεί που δεν το περιμέναμε, δεχτήκαμε ένα γκολ.

Από εκείνο το σημείο και μετά κυριαρχήσαμε, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν πολύ φλύαροι μπροστά. Ανικανότητα να το πω; Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά και να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα… Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, πρέπει να σκεφτούμε, δεν ξέρω τι θα γίνει. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα. Θα δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr