Χαραλαμπίδης: “Μας πήραν το ματς χωρίς ευκαιρία & δεχθήκαμε φθηνά γκολ”

Χαραλαμπίδης: "Μας πήραν το ματς χωρίς ευκαιρία & δεχθήκαμε φθηνά γκολ"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και πικραμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στην συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πως ο Άρης πήρε το ματς χωρίς να κάνει κάποια ευκαιρία και η ομάδα του δέχθηκε φθηνά γκολ, ενώ στάθηκε στο πρόβλημα των στατικών φάσεων και την δουλειά που χρειάζεται. Αναλυτικά:

“Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιος ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα. Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο, όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά. Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μια στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά”.

 

Από τους παίκτες μίλησε ο Οκάν Χατζητερζόγλου που έκανε ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα και είπε: “Είμαστε πολύ αδικημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε μερικά πράγματα μέσα στην εβδομάδα και θέλαμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης δεν μας έκανε ούτε μία ευκαιρία”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr