Χαραλαμπίδης: “Μας δίνουν δύναμη οι βαθμοί – Θέλουμε μια μεγάλη νίκη εκτός…”

Χαραλαμπίδης: "Μας δίνουν δύναμη οι βαθμοί - Θέλουμε μια μεγάλη νίκη εκτός..."

Ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποδίδοντας την πτώση της απόδοσης στο δεύτερο μέρος στο άγχος και την κούραση, ενώ μίλησε για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης, τους Τσαμούρη και Κρητικό και την μάχη της παραμονής. Αναλυτικά:

“Όλα τα ματς για εμάς είναι τελικοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αποφασισμένοι, ορκιστήκαμε πριν για τη νίκη πετύχαμε δύο γκολ και πιστεύω πως μπορούσαμε να έχουμε άλλα ένα με δύο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ότι δεν ανταπεξήλθαμε τόσο καλά, υπάρχει άγχος και θέλαμε να διασφαλίσουμε το σκορ, να μην γίνει καμία στραβή και μειώσει γρήγορα η αντίπαλη ομάδα. Μακάρι να ήμασταν άνετοι και να παίζαμε όλο το 90λεπτο καλό ποδόσφαιρο. Υπήρχε κούραση γιατί παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο και πιο πολύ στο μυαλό μας ήταν να κρατήσουμε το 2-0. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί για να μας δώσουν δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Θα ξεκουραστούμε και από Δευτέρα θα δουλέψουμε για να κάνουμε μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για την σωτηρία του Πανσερραϊκού”.

Για τους Τσαμούρη και Κρητικό:

“Εγώ αυτή την στιγμή θέλω το καλό του Πανσερραϊκού. Δεν χρειάζονται εγωισμοί, όσο και αν αυτό είναι κακό για την καριέρα μου. Ο Κρητικός ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους, τον χρειαζόμαστε και σκεφτόμαστε μόνο την σωτηρία, κοιτάμε μόνο αυτό. Όσο για τον Τσαμούρη, είναι παίκτης της ομάδας και ζήτησα να γυρίσει γιατί δεν έχουμε πολυτέλειες”.

Για τις υπόλοιπες ομάδες στην μάχη της παραμονής:

“Εμείς κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε και αν το κάνουμε αυτό θα έρθει η σωτηρία”.

 


Θεοδοσιάδης: “Πληρώσαμε την αδράνεια μας”

Διαβάστε όσα είπε και ο Νίκος Θεοδοσιάδης που μίλησε και για την μάχη της παραμονής: “Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο, με τον Πανσερραϊκό να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Τους είχα πει ότι θα μπει δυνατά να ψάξει τη νίκη από το πρώτο λεπτό, αλλά εμείς δεν είχαμε την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά μετά το 30΄ και σε εκείνο το διάστημα πληρώσαμε την αδράνεια μας και αυτό μας στοίχισε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι. Το γκολ ήρθε αργά και ο Πανσερραϊκός με καλή διαχείριση πήρε το ματς. Συνεχίζουμε και κυνηγάμε τον στόχο που είναι να μείνουμε όσο πιο γρήγορα. Τα παιδιά έχουν κάνει πολλά φέτος και αυτό το ματς δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι ο Πανσερραϊκός να πετύχει τους στόχους του. Είναι νωρίς ακόμη, υπολείπονται πολλά παιχνίδια και πιστεύω το όριο της παραμονής θα πάει στους 43-45 πόντους”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr