Χαραλαμπίδης: “Μας αδικεί το σκορ – Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα μας”

Χαραλαμπίδης: "Μας αδικεί το σκορ - Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα μας"

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, σημείωσε μετά τον αγώνα με την Σπάρτη πως το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, ενώ τόνισε πως αν τα προβλήματα που υπάρχουν λυθούν, οι παίκτες θα πάρουν μεγαλύτερη δύναμη για να σώσουν την ομάδα. Αναλυτικά:

“Ήταν ένα καθοριστικό ματς, μετά από έξι βαθμούς άνευ αγώνος. Είναι πολύ καθοριστικά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για την σωτηρία της ομάδας. Ξεκινώντας με την Σπάρτη είχαμε αρκετές ημέρες για δουλειά, δίκαια κερδίσαμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά, έβγαλαν πολλά πράγματα στο γήπεδο και το σκορ μας αδικεί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πιεσμένοι πολύ, θέλαμε το παιχνίδι αυτό πολύ και μετά από καιρό περάσαμε τη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά και εύχομαι κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα να λυθούν ώστε να πάρουν δύναμη, να συνεχίσουμε και να σώσουμε την ομάδα γιατί δεν του αξίζει του Πανσερραϊκού να βρίσκεται εδώ πέρα, είναι βαριά η φανέλα και το σήμα. Τα παιχνίδια αρχίσουν να λιγοστεύουν και ειδικά εδώ μέσα δεν έχουμε περιθώριο απώλειας. Πρέπει να κάνουμε το 6×6 για να σωθούμε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr