Χαραλαμπίδης: “Δεν ξέρω αν θα παίξουμε την Κυριακή”!

Χαραλαμπίδης: "Δεν ξέρω αν θα παίξουμε την Κυριακή"!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά:

Για το τι συμβαίνει στον Πανσερραϊκό τώρα: “Όλα ξεκίνησαν από τον Στέβιτς, ένα πρόβλημα με την τα τροφεία του που βγήκε από τη ΦΙΦΑ. Η ομάδα του ποδοσφαιριστή ζητάει ένα παράλογο ποσό. Γίνανε κάποια λάθη στο χειρισμό της υπόθεσης και έφτασε όλο αυτό στην ΟΥΕΦΑ. Το ποσό είναι τεράστιο. Η διοίκηση δε φταίει σε μεγάλο ποσοστό. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά για να τα πληρώσει. Έχουν σταματήσει τα πάντα, η σωστή λειτουργία της ομάδας, όλοι ασχολούνται με αυτό ώστε να λυθεί. Έτσι ώστε να προχωρήσει η ομάδα, να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και αν μπορεί η ομάδα να σωθεί και να έχει ένα αίσιο τέλος. Όλο το πρόβλημα είναι αυτό. Αν λυθεί θα πάνε όλα καλά. Όλα τα θέματα εξαρτώνται από αυτό. Έχουν σταματήσει οι πληρωμές των παικτών. Αυτό είναι που πρέπει να λυθεί. Διαφορετικά η ομάδα δε θα πάει εύκολα μπροστά γιατί το θέμα είναι από την ΟΥΕΦΑ και η ομάδα θα χάνει συνεχώς τρεις βαθμούς”.

Για το αν θα αγωνιστεί την Κυριακή η ομάδα: “Προσπαθώ να κρατάω τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, γίνονται προπονήσεις. Τουλάχιστον η ομάδα να κατέβει να παίξει. Δε ξέρω τι απόφαση θα πάρουνε. Εγώ είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο, προπονώ τους παίκτες. Είναι και αυτοί πικραμένοι με όλα αυτά. Πιστεύω θα κατέβει η ομάδα αλλά δε ξέρω”.

Για τη πρόθεση της διοίκησης: “Η διοίκηση προσπαθεί να βρει μια λύση με ένα σεβαστό ποσό. Ένα λογικό ποσό. Να πάρει κάποια λεφτά η ομάδα του παίκτη και ο Πανσερραϊκός να είναι καθαρός προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση. Να μην δέχεται η ομάδα συνέχεια αφαίρεση βαθμών”.

Για το αν θα τα καταφέρει αγωνιστικά: “Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες αν και μας έχει πάρει λίγο από κάτω. Αν είμαστε καλά και έχουμε το μυαλό μας στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα είναι καλή και έχει δυνατότητες να σωθεί. Έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr