Χαραλαμπίδης: “Έδωσα πολλά και αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό”!

Χαραλαμπίδης: "Έδωσα πολλά και αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό"!

Το τελευταίο παιχνίδι του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο του Πανσερραϊκού ήταν το σημερινό με τον Αιγινιακό και η καταδικαστική ήττα από τους Κατερινιώτες τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον σερραϊκό σύλλογο. Ο ίδιος πάντως έχει «τη συνείδησή του καθαρή, προσφέροντας πολλά στον Πανσερραϊκό», τα άλυτα προβλήματα όμως της ομάδας δεν τον αφήνουν άλλο περιθώριο παραμονής του στον πάγκο. Αναλυτικά:

«Όπως είχα πει σε δικούς μου ανθρώπους, σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Με τη συνείδησή μου είμαι πολύ ήσυχος, γιατί έδωσα πάρα πολλά στην ομάδα και δούλεψα πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω πράγματα συγκεκριμένα, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να κρατηθεί η ομάδα σε ένα επίπεδο, αλλά δεν μπορώ μόνος μου να το κάνω αυτό. Γι’ αυτό αποχωρώ από την ομάδα. Είναι κρίμα για τον Πανσερραϊκό να περνάει αυτά τα προβλήματα και αγωνιστικά η ομάδα να είναι στις τελευταίες θέσεις. Είναι μεγάλη ομάδα ο Πανσερραϊκός. Εύχομαι να βρει λύσεις και να σηκωθεί πάλι ψηλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για τον Πανσερραϊκό, αλλά θέλετε τα προβλήματα, θέλετε ανικανότητα γιατί πιστεύω ότι κάνει καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να κάνει γκολ, τρώει εύκολα γκολ και δεν μπορεί να πάρει βαθμούς. Στην Καρδίτσα χάσαμε πόσες ευκαιρίες και με μισή ευκαιρία μας έκαναν γκολ. Σήμερα πάλι χάσαμε 10 ευκαιρίες και με 1,5 ευκαιρία ο Αιγινιακός μας κέρδισε. Εντάξει που θα πάει αυτό. Και να θα δείτε στα παιχνίδια η ομάδα έχει πλάνο, έχει κυκλοφορία αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ».

Για το αν θα τον ακολουθήσουν και παίκτες:

«Ήδη δύο παίκτες στα αποδυτήρια με χαιρέτησαν. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει μέλλον στην ομάδα».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr