Χαραλαμπίδης: “Αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα αποχωρήσω”!

Χαραλαμπίδης: "Αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα αποχωρήσω"!

Στεναχωρημένος με τις αποδοκιμασίες ήταν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στην συνέντευξη τύπου, εκεί όπου αναφέρθηκε κυρίως στα προβλήματα του Πανσερραϊκού, τα οποία όπως είπε θα τον κάνουν να αποχωρήσει αν δεν λυθούν. Αναλυτικά:

“Δε μας ήθελε η μπάλα σήμερα, σε μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά χαλάσαν όλα. Δεν είχαμε δυνάμεις. Και αυτές οι δυνάμεις και το ότι δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο να γυρίσει το ματς, είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Είμαι εδώ 2,5 μήνες και έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, συνεχίζοντας από την Βέροια. Αν δεν λυθούν δε γίνεται να συνεχίσω. Δεν είμαι ούτε πρόεδρος, ούτε γενικός αρχηγός, ούτε ταμίας. Προπονητής έχω σπουδάσει. Αρχίζουν και μας βρίζουν, που κρατούσα την ομάδα μόνος μου όλο αυτό το διάστημα και χωρίς να φταίω, γιατί πάνω στην προπόνηση έχω δώσει ότι καλύτερο, υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα που δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς αποκλειστικά με το αγωνιστικό. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα με τα σπίτια και τα φαγητά, προσπαθείς να τους κρατήσεις για να λειτουργήσει η ομάδα. Μας έχει πάρει κάτω το πρόβλημα και πρέπει να λυθεί για να συνεχίσω και εγώ.

Τώρα αν αναλύσω το κάθε πρόβλημα θα μας πάρει πολύ ώρα. Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα, μακάρι, θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ένιωσα άσχημα σήμερα γιατί δεν φταίω και δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να μου ρίχνουν ευθύνες από τον κόσμο. Δεν ξέρει πολλά πράγματα ο κόσμος και δεν ερχόταν όλη την εβδομάδα να δει πως δουλεύουμε, αλλά τον δικαιολογώ. Έχω μερίδιο ευθύνης και εγώ, για αυτό και είπα πως αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα φύγω. Κάποιες φορές ήμασταν μόνοι μας εδώ πέρα. Είχαμε και τα αγωνιστικά προβλήματα και με τον Γκούρτσα και με τον Εν’Νόμο που προέκυψε και σήμερα είχα μόνο αμυντικογενείς παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Οι παίκτες είναι φανερά επηρεασμένοι και φάνηκε μετά το πρώτο γκολ, δεν ξέρω τι θα κάνουν”.


Πετράκης: “Μπορεί αν διεκδικήσει την παραμονή ο Πανσερραϊκός”

Διαβάστε όσα είπε και ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικός Γιώργος Πετράκης: “Πριν μιλήσω για την εικόνα του ματς, επειδή είμαστε άνθρωποι, σίγουρα όσα ακούγονται για τον Πανσερραϊκό είναι στενάχωρα και προσπαθούμε να συμμεριστούμε όσα συμβαίνουν γιατί είναι μία ομάδα ιστορική και εκπροσωπεί έναν μεγάλο Νομό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μιλώντας καθαρά αγωνιστικά ο Πανσερραϊκός με τους παίκτες που έχει μπορεί πολύ εύκολα να διεκδικήσει την παραμονή του. Όσο για το ματς, γνωρίζαμε ότι ο Πανσερραϊκός δεν είχε κάτι να χάσει, έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και θα έμπαινε δυνατά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, γιατί και κάναμε ευκαιρίες και απειληθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις προηγηθήκαμε τα πράγματα έγιναν πιο απλά και η εικόνα μας έγινε καλύτερη. Νομίζω μετά το γκολ που δέχθηκε ο Πανσερραϊκός έμεινε από δυνάμεις και ενισχύθηκε πιο πολύ η δική μας εικόνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αξίζουν εκεί που βρίσκονται και θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ένα καλό φινάλε και να τερματίσουμε ψηλά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr