«Χαλί» το γήπεδο του Πανσερραϊκού που θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο!

«Χαλί» το γήπεδο του Πανσερραϊκού που θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 7-8 (;) Νοεμβρίου, εαν δεν προκύψει κάποια «έξτρα προσφυγή», απο αυτές που αρέσκονται…δυστυχώς, οι ομάδες της πιο ανούσιας κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το αγωνιστικό τμήμα των «κόκκινων», φουλάρει μηχανές, με τις καθημερινές προπονήσεις και το τελικό μοντάρισμα της τακτικής, σε συνδυασμό με την τόνωση της φυσικής κατάστασης των παικτών που ήρθαν το τελευταίο διάστημα ή απείχαν λόγω τραυματισμών, αν και οι Αργεντίνοι Πράντο και Πίντο μαζί με τον Αφρικανό Μέσι, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα σπουδαία, έρχονται απο το γήπεδο, με την διοίκηση της ΠΑΕ, να έχει προχωρήσει σε επανασπορά και καλλιέργεια του νέου χόρτου, ώστε ο αγωνιστικός χώρος, να είναι… «χαλί» με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο συνεργάτης της ομάδας στα θέματα αυτά Νίκος Σμυρίδης, παρείχε εντατική θεραπεία στο χορτάρι του νέου γηπέδου, όλο τον Οκτώβριο και ο Πανσερραϊκός, δεν προπονήθηκε, ούτε αγωνίστηκε, εκεί αφού είναι ευαίσθητο και απαιτεί αυστηρά, τουλάχιστον 30 ημέρες χωρίς δράση, για να είναι και πάλι έτοιμο.

Όλα δείχνουν οτι η πρόβα τζενεράλε της ομάδας και του νέου χλοοτάπητα θα γίνει στις 1 Νοεμβρίου και το νέο φιλικό με την Ξάνθη, ή στην έναρξη του νέου πρωταθλημάτος, εαν ο Πανσερραϊκός παίζει εντός έδρας.

Στα υπόλοιπα ζητήματα, τα εισιτήρια διαρκείας, είναι προ της ανακοίνωσης τους, αφού και η κυβέρνηση μοιάζει να έχει πάρει απόφαση για άνοιγμα των γήπεδων, έστω και σε μικρό ποσοστό, με τον Πανσερραϊκό να δικαιούται περίπου 1000 φιλάθλους ανα αγώνα (εαν ισχύσει το 10% που ακούγεται οτι θα ανακοινωθεί την εβδομάδα που ξημερώνει). Οι κάρτες διαρκείας θα είναι τριων κατηγοριών και θα περιλαμβάνει και live streaming περιεχόμενο υπο προϋποθέσεις. Να θυμίσουμε, οτι ο Πανσερραϊκός, έχει λανσάρει απο πέρυσι τις ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις, με την κάλυψη των εκτός έδρας αγώνων, του β΄γύρου στην Γ΄ Εθνική, μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr