Χαλάρωσαν από τον τελικό… με τελικό οι Ίκαροι!

Χαλάρωσαν από τον τελικό… με τελικό οι Ίκαροι!

Παίκτες, προπονητές και μέλη του προεδρείου των Ικάρων, αποφορτίστηκαν χθες το βράδυ, από τις επίπονες προπονήσεις και την ψυχολογική φόρτιση του αγώνα με την Καβάλα την προσεχή Κυριακή, παρακολουθώντας των τελικό κυπέλλου του εργασιακού, στο κλειστό της Ομόνοιας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ και ΠΕΛΑΡΓΟΙ.

Κακιούζης, Γκάτζιας, Δαλαγκόζης, Φώτογλου και Γρίψιος… αποτέλεσαν την 5αδα των Ικάρων που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ ο προπονητής φυσικής κατάστασης Σπύρος Παπαδόπουλος, ο γιατρός Νάσος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης, εκπροσώπησαν -τρόπον τινά- το staff και το ΔΣ των «κυανοκίτρινων» σε αυτό το όμορφο συναπάντημα.

Όλοι μαζί παρακολούθησαν τις προσπάθειες του αντιπρόεδρου Τάσου Παναγιώτου, του υπεύθυνου ακαδημιών Παναγιώτη Σπανού, των προπονητών των «κυανοκίτρινων» ακαδημιών Γιάννη Αρχοντίδη, Νίκου Κυρήκου, Πασχάλη Ρούλη, καθώς και του υπεύθυνου επικοινωνίας Κώστα Γκουντούλα, που ενίσχυσαν την ομάδα της ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ, ενώ από την άλλη πλευρά το ενδιαφέρον εστιάστηκε στον μπαμπά Γρίψιο… κ. Δημήτρη Γρίψιο που αγωνίζεται ακόμα, με επιτυχία στους ΠΕΛΑΡΓΟΥΣ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr