Χάρισε χαμόγελα το 1ο Αθλητικό Πανόραμα στις Σέρρες

Χάρισε χαμόγελα το 1ο Αθλητικό Πανόραμα στις Σέρρες

Ένα τεράστιο στάδιο θύμιζε το κέντρο της πόλης των Σερρών που απέκτησε για λίγες ώρες ξεχωριστό χρώμα από τα χαμόγελα εκατοντάδων μικρών παιδιών που διασκέδασαν δοκιμάζοντας μια σειρά από Ολυμπιακά αθλήματα. Όλα αυτά στο 1ο Αθλητικό Πανόραμα που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Σερρών. Από τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης και υπό την εποπτεία καθηγητών και φοιτητών του ΤΕΦΑΑ οι μαθητές από σχολεία του Δήμου Σερρών είχαν τη δυνατότητα να δουν αλλά και να αγωνιστούν σε πολλά ολυμπιακά αθλήματα όπως, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, χάντμπολ, τένις, μπάντμιντον, ταεκβοντό, αερόμπικ, ενόργανη γυμναστική, ποδηλασία, παραδοσιακούς χορούς και αθλήματα για ΑΜΕΑ.

 

Μια διοργάνωση που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία κι έδειξε ότι η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος Σερρών) με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (τα Γυμνάσια του Δήμου Σερρών) και φυσικά με την τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΤΕΦΑΑ Σερρών) μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα αφού εκατοντάδες μικρά παιδιά γνώρισαν αθλήματα με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν στο μέλλον με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr