Χάντμπολ Ανδρών: Αρίων Πτολεμαΐδας 24-50 Πανσερραϊκός ΜΓΣ

Χάντμπολ Ανδρών: Αρίων Πτολεμαΐδας 24-50 Πανσερραϊκός ΜΓΣ

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 24-50

Δυνατή εμφάνιση για τα Λιοντάρια του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, που συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και το προπονητικό team απο τον σύλλογο του ΜΓΣ.
Ο έμπειρος παίκτης της Σερραϊκής ομάδας, Ευθύμης Νταμάρης δήλωσε:
“Η ομάδα προσάρμοσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις τακτικές που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Δόθηκε συμμετοχή σε όλους τους παίχτες μας και παρουσιάστηκε μια όμορφη εικόνα με ωραίο handball τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό. Ένα μεγάλο μπράβο απο εμένα αλλά και ένα μεγάλο μπράβο και στην ομάδα του Αρίων που παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους οι αθλητές τους δώσαν όλες τις δυνάμεις τους αποκομίζοντας σπουδαία εμπειρία.”
Να τονίσουμε και εμείς πόσο σημαντικό είναι να βλέπουμε τέτοιο ήθος και σωστές συμπεριφορές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους απο όλους τους αθλητές. Και ένας απο τους σημαντικούς ρόλους του αθλητισμού είναι και αυτός. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πάνω σε αυτά και τα έχουν ως πρωταρχικό στόχο.
Επόμενο παιχνίδι για τα Λιοντάρια είναι στις 27 Μαρτίου στο ΔΑΚ Σερρών με τους Πόντιους Κιλκίς.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr