Χάλκινο μετάλλιο για την Ποργιοπούλου στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ποργιοπούλου στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα!

Τρίτη καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο αναδείχθηκε η Μαρίνα Ποργιοπούλου στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που διεξάγεται στο Μαρόκο… Η Σερραία αθλήτρια του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου και του Γ.Σ. Σέρρες 93 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 2.000μ στιπλ με χρόνο 7.14.45 αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο της και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει να κάνει μια σπουδαία καριέρα και να φέρει μεγάλες επιτυχίες στον Σερραϊκό αθλητισμό.

«Είναι μια μεγάλη διεθνής επιτυχία, η οποία δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Για την Μαρίνα αυτός είναι ο μεγαλύτερος τίτλος στην μέχρι τώρα καριέρα της» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής της πρωταθλήτριας, Άκης Παρασκευόπουλος που περίμενε μια διάκριση από την αθλήτρια του: «Πριν τους αγώνες η Μαρίνα σύμφωνα με το χρόνο της ήταν 4η στην starting list, κατάφερε τελικά να κερδίσει την 3η θέση».

Όσο για τους επόμενους στόχος που βάζει η Μαρίνα Ποργιοπούλου, ο Άκης Παρασκευόπουλος τονίζει «διεκδικούμε το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες παίδων-κορασίδων που θα γίνουν στις 15 Ιουλίου στην Ουγγαρία. Στόχο μας είναι και οι Βαλκανικοί αγώνες και φυσικά ετοιμαζόμαστε για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που ξεκινάνε το καλοκαίρι».

Δύο χάλκινα και μια 5η θέση οι Σερραίοι

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν οι Σερραίοι αθλητές του στίβου τις υποχρεώσεις τους στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που διεξάγεται στο Μαρόκο. Τα δύο χάλκινα μετάλλια με την Μαρίνα Ποργιοπούλου (Αριστοτέλειο) με χρόνο 7.14.45 στα 2.000μ στιπλ και με τον Θοδωρή Ζιώγα (ΓΕΛ Νιγρίτας) στη σφυροβολία αλλά και η 5η θέση του Κώστα Γεννίκη (3ο ΓΕΛ Σερρών) στην δισκοβολία είναι ένας εξαιρετικός απολογισμός για τον Σερραϊκό στίβο.

 

Πηγή: ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr