Φ.Κεραμάρης: “Δε προχωρά η συμφωνία με Βέροια – Κάλεσμα συγκέντρωσης στις 6/8”

Φ.Κεραμάρης: "Δε προχωρά η συμφωνία με Βέροια - Κάλεσμα συγκέντρωσης στις 6/8"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο πρόεδρος της Ελπίδας Σκουτάρεως Φώτης Κεραμάρης, σημειώνοντας πως το ενδιαφέρον της Βέροιας για την εξαγορά του ΑΦΜ δεν προχώρησε, ενώ ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα σε όσους αγαπάνε την ομάδα να βρεθούν την Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημαρχείο του Σκουτάρεως για να αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της Γ΄Εθνικής. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Όλο αυτό το διάστημα όντως υπήρχαν πολλές προτάσεις για το ΑΦΜ από συλλόγους από την Βόρεια Ελλάδα και η πιο σοβαρή ήταν από την Βέροια. Πήγα ως εκεί, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, έγιναν συζητήσεις αλλά δεν απέφεραν καρπούς και δεν υπήρξε συμφωνία όπως γράφτηκε. Από την μία το ποσό που πρότειναν για αυτό που θα γινόταν δεν ήταν μεγάλο και από την άλλη ότι ήταν να κάνω θα ρωτούσα πρώτα τους συγχωριανούς μου”.

Για το που θα πήγαιναν τα χρήματα:

“Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω ούτε ευρώ στην τσέπη μου. Τα χρήματα θα πήγαιναν στο χωριό στις υποδομές, στις ακαδημίες και ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα καθαρό ΑΦΜ. Δεν έχει χρέη η ομάδα”.

Για την επόμενη ημέρα:

“Εμείς αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε το καλύτερο για αυτήν. Κάνω ένα κάλεσμα στους συγχωριανούς και όσους θέλουν να είναι κοντά την Δευτέρα στις 21:00 να είναι στο Δημαρχείο για να πάρουμε αποφάσεις για την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Δεν αποκλείω και την Γ Εθνική αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις και μας βοηθήσει και ο Δήμος να βρούμε ένα γήπεδο να αγωνιζόμαστε”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr