Φόρτσαρε στην επανάληψη και πέρασε από το Σιδηρόκαστρο ο Ορφέας !

Φόρτσαρε στην επανάληψη και πέρασε από το Σιδηρόκαστρο ο Ορφέας !

ΡΟΥΠΕΛ  41-67  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Για ένα ημίχρονο είχαμε παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο, με τον Ορφέα στο δεύτερο να επιβάλει τον ρυθμό του και με σεμιναριακή άμυνα να κάμπτει εύκολα την αντίσταση του Ρούπελ. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστιο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και πετυχαίνοντας μόλις 41 (!) πόντους εντός έδρας δεν είχαν καμία τύχη κόντρα στους “ασπρόμαυρους”.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να εξασφαλίσουν διψήφια διαφορά στο 10′ (6-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Ρούπελ μπήκε αλλαγμένο προς το καλύτερο και με πόντους από πέντε διαφορετικούς παίχτες, μείωσε σε 26-29 με το τέλος του ημιχρόνου δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Μέχρι εκεί όμως… οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη μπήκαν αποφασισμένοι στην 3η περίοδο, οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη και αδυνατώντας να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν εκ νέου. Αποτέλεσμα 3ης περιόδου: 35-48. Η 4η περίοδος αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα και κάπως έτσι ο Σκοπός πέρασε εύκολα από το Σιδηρόκαστρο ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 12-8 και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την τετράδα. Από την άλλη, το Ρούπελ προβλημάτισε για άλλο ένα παιχνίδι κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 50 πόντους στα τελευταία δυο παιχνίδια.

Διαιτητές: Ορφανόπουλος-Καντζουρίδης

Τα δεκάλεπτα: 6-16,26-29,35-48,41-67.

Ρούπελ(Κηρύκος): Αβραμίδης 3,Στάσας 7,Χαραλαμπίδης,Ζωηρός 14,Νιφορίδης 7,Πολεμαρχάκης 8(2),Τζουμαϊλής,Γιαννάτος 2,Τάσκος,Ψαρράς,Κράσιος.

Ορφέας Ν.Σκοπού(Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης 6(2),Δούμας 3(1),Γεωργόπουλος 4,Δροσινός 2,Λαγός 4,Αχτσής, Θεοδωρόπουλος 2, Θεοφανίδης 3(1),Γάτος 19(1),Γιοβάνης 5,Λουλούδης 17(2),Χαβαλές 2.

 

Share