Φωτιά στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών!

Φωτιά στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών!

Παρανάλωμα της φωτιάς έγινε ο χώρος που στεγάζεται η σάουνα στο Εθνικό Στάδιο των Σερρών. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/7) πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το δωμάτιο, δίπλα στα γραφεία, όπου βρίσκεται η σάουνα για τους αθλητές και αθλήτριες των Σερραϊκών συλλόγων που γυμνάζονται στο Δημοτικό Στάδιο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών από τον φύλακα του σταδίου, η οποία έσπευσε με 12 άνδρες και τέσσερα οχήματα και κατέσβησε την φωτιά στον χώρο της σάουνας, εμποδίζοντάς την να επεκταθεί στα γειτονικά γραφεία.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, δεν υπήρξε κίνδυνος επέκτασης και ευτυχώς δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές». Υποστήριξε πως ήταν δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης, καθώς ο χώρος παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, ξύλινη κατασκευή της σάουνας, η οποία ξηλώθηκε από τους πυροσβέστες, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π. ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στους διπλανούς χώρους, όπου υπήρχαν πολύ ακριβά μηχανήματα. Η καταστροφή στον χώρο της σάουνας είναι ολική, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ.

Προανάκριση για τα αίτια, διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.

 

πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr