“Φωτιά” στα μεταγραφικά του Ορφέα – Έκλεισαν τα πρώτα φιλικά

"Φωτιά" στα μεταγραφικά του Ορφέα - Έκλεισαν τα πρώτα φιλικά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Ορφέα Ν.Σκοπού με τον Κώστα Σίσκο να δουλεύει εντατικά με τους παίχτες του σε καθημερινή βάση. Όλα έως τώρα κυλούν ομαλά για την ομάδα του Σκοπού, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SSN” είναι κοντά στην απόκτηση 3 έως 4 αθλητών. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό κάτι περισσότερο σχετικά με τα μεταγραφικά, τα οποία όπως φαίνεται θα πάρουν και επίσημη μορφή από την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρο φαντάζει πάντως το γεγονός πως το σύνολο του Σίσκου θα ενισχυθεί.

Επιπλέον την ευκαιρία να “ξεσκάσουν” από την μονοτονία των προπονήσεων θα έχουν οι παίχτες της ομάδας, καθώς ήδη έχουν κλείσει τα πρώτα φιλικά με το τέλος και της δεύτερης εβδομάδας της προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα ο Σκοπός θα τεθεί αντιμέτωπος το Σάββατο με την Ηράκλεια εκτός έδρας στις 6 μ.μ στην πρώτη φιλική αναμέτρηση των “ασπρόμαυρων”. Την ερχόμενη Τετάρτη θα αγωνιστεί με τον Α.Ο.Σ και το ερχόμενο Σάββατο με τον Πανσερραϊκό.

Eπίσης μετά το προπονητικό team ο Ορφέας ανακοινώνει και την ιατρική ομάδα η οποία παραμένει και φέτος σταθερή και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στα αγωνιστικά τμήματα καθώς και στις ακαδημίες.

Καρδιολόγος: Δασκαλάκης Κωνσταντίνος
Παθολόγος-φυσιολόγος της άσκησης: Μηλούσης Θάνος
Ορθοπαιδικός: Γαβριηλίδης Ιωσήφ
Ορθοπαιδικός: Χριστοφορίδης Τάσος
Διατροφολόγος: Μπακιρτζή Αρχοντούλα
Φυσικοθεραπευτής: Γκαβανόζης Ε. Χρήστος

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr