Φυσιολογικό…για την ΕΠΟ να ανεβαίνει 1 ομάδα στις 36 απο την SL2 στην Superleague!

Φυσιολογικό...για την ΕΠΟ να ανεβαίνει 1 ομάδα στις 36 απο την SL2 στην Superleague!

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης απο το έρμο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (ναι αυτή που αποτελείται απο τους «τεχνοκράτες» των κάθε τοπικών ΕΠΣ και αυτή που δεν είχε συμβούλους του προέδρου Ζαγοράκη) αποφάσισε να ανεβαίνει 1 ομάδα της Super League 2 στην Super League 1… απο τις 36!!

Πολλοί γράφουν για χατίρια προς την Super League 1, άλλοι για συμφέροντα, άλλοι για δόλο κλπ. Ούτε εισαγγελείς είμαστε, ούτε φιλαράκια μας είναι τα μέλη των «σοφών» αυτής της Επιτροπής που ευθύνεται για τα μεγαλύτερα δεινά του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τις αποφάσεις της, ούτε μας ενδιαφέρει κιόλας το παρασκήνιο. Σημασία έχει οτι η κοροϊδία πάει σύννεφο, προς τις ομάδες και τους προέδρους στην SL2, που βάζουν τα πολύτιμα χρήματα τους, σε καιρούς που το κάθε λεπτό του ευρώ μετράει και στην ουσία, τους αναγκάζει να το πετάξουν σε «τρύπιο κουμπαρά».

Αυτοί λοιπόν που βρίσκονται στις καρέκλες της Εκτελεστικής Επιτροπής και δεν θέλουν κανέναν άλλο εντός της ΕΠΟ, πλην των «σοφών» των τοπικών πρωταθλημάτων, που δεν έχουν ιδέα απο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αποφάσισαν με ψήφους 11-5 να περάσουν την προκήρυξη της SL1, για έναν απευθείας υποβιβασμό και έναν υποβιβασμό ή προβιβασμό της SL2 με αγώνα μπαράζ.

Αυτό σημαίνει, πως από την Super League 2 θα προβιβαστεί μια ομάδα απευθείας, σε σύνολο 36, την στιγμή μάλιστα που το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 18!

Για την συγκεκριμένη απόφαση υπήρξε αντίδραση από τη διοργανώτρια, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να εξηγεί στην Επιτροπή -σε έντονο ύφος- πως αυτό δεν έπρεπε να περάσει. Ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα ανέβει απευθείας αλλά και το πως θα διεκδικήσει το μπαράζ ανόδου η δεύτερη, θα ξεκαθαριστεί στην Γενική Συνέλευση της Super League 2.

Να θυμίσουμε οτι πρόθεση της νέα λίγκας είναι να ανεβαίνουν απευθείας, δύο ομάδες και μία μέσω μπαράζ!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr