Φουλ επίθεση και με Γιώργο-Ερρίκο Ζυγκερίδη η Δόξα Κάτω Καμήλας!

Φουλ επίθεση και με Γιώργο-Ερρίκο Ζυγκερίδη η Δόξα Κάτω Καμήλας!

Η Δόξα Κάτω Καμήλας έδειξε από νωρίς φέτος τις διαθέσεις της για το πρωτάθλημα της Επίλεκτης και κάθε της μεταγραφική κίνηση ως τώρα απορρέει τον στόχο του πρωταθλητισμού, καθώς μετά τους Γκόγκα και Πασχαλούδη, θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα και ο Γιώργος-Ερρίκος Ζυγκερίδης!

Ο 26χρονος επιθετικός προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Ελπίδα Σκουτάρεως στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου σημείωσε 6 γκολ και ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε “ματώσει” τα δίχτυα της Επίλεκτης με 24 γκολ, επίδοση που τον ανέδειξε σε πρώτο σκόρερ.

Ο Ζυγκερίδης θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιώργου Παπαδόπουλου έχοντας και την εμπειρία και την ικανότητα, στο πλευρό του Γκόγκα, να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στο φετινό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πρώτα του βήματα ήταν στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού επί μία τετραετία βγαίνοντας και πρώτος σκόρερ, αλλά δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, δόθηκε δανεικός στην Ηράκλεια στην Γ΄ Εθνική και στην συνέχεια υπέγραψε για πρώτη φορά σε ομάδα Football League στον Ολυμπιακό Βόλου, πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στον Λιθότοπο και να αναγεννηθεί από την ομάδα του χωριού του.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr