Φουλάρουν τις μηχανές οι ακαδημίες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός σε όλα τα τμήματα!

Φουλάρουν τις μηχανές οι ακαδημίες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός σε όλα τα τμήματα!

Οι «κόκκινες Ακαδημίες» όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ξεκινούν με όρεξη και στόχους, την έναρξη των προπονήσεων και των εγγραφών σε όλα τα τμήματα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός! Τα «λιοντάρια» με ασφάλεια, λόγω των υγειονομικών περιορισμών μετά την πανδημία της covid-19, προσκαλούν καθημερινά νέα παιδιά και γονείς σε όλα τα σπορ, για να στελεχώσουν τη νέα φουρνιά των αυριανών ταλαντούχων αθλητών, που θα θριαμβεύσουν στα πανελλαδικά πρωταθλήματα, όπως κάνει ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός δω και 56 χρόνια.

Απο την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν δυναμικά, τις εγγραφές και παράλληλα τις πρώτες προπονήσεις τα τμήματα του Πόλο και της Καλλιτεχνικής κολύμβησης απο τον υγρό στίβο, ενώ το χάντμπολ του Πανσερραϊκού, που προσελκύει παραδοσιακά αρκετά παιδιά της πόλης και έχει καλή ομάδα, μπήκε σε ρυθμό στελέχωσης. Εξίσου, και η ποδοσφαιρική ακαδημία του «κόκκινου» Συλλόγου, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου και φέτος λειτουργεί με ανανεωμένο προσωπικό, εξελιγμένες εγκαταστάσεις και περισσότερα αγωνιστικά τμήματα για όλα τα παιδιά.

Αναφέρουμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις ανακοινώσεις των τμημάτων του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, ότι σε όλους τους χώρους που γίνονται οι αθλητικές δραστηριότητες, λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα κατα του Covid-19, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας.

Εμείς, οι συντάκτες-γονείς του ‘SSN’, παροτρύνουμε τους γονείς των παιδιών, που θέλουν να αθληθούν, να μην φοβηθούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε οποιαδήποτε εξωσχολική δραστηριότητα και φέτος, αφού διαπιστώσουν οι ίδιοι με επίσκεψη ή ενημέρωση στους χώρους των ακαδημιών που επιθυμούν για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά του κωρονοϊού. Η αποχή δεν είναι πρόληψη και το να έχουμε κλεισμένα τα παιδιά στο σπίτι, δεν βοηθούμε καμία επανεκκίνηση της ζωής μας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr