Φινάλε στην κανονική περίοδο για Ρούπελ και Πανσσερραϊκό

Φινάλε στην κανονική περίοδο για Ρούπελ και Πανσσερραϊκό


Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου το Ρούπελ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. Για την ομάδα του Σπ.Ιωαννίδη αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για φέτος,καθώς οι Σιδηροκαστρινοί θα τερματίσουν στην 5η θέση και δεν θα συμμετάσχουν στα playoffs παίζοντας για το γόητρο. Από την άλλη, οι παίχτες του Φ.Κοκολιού έχουν εξασφαλίσει την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, βλέποντας το αυριανό παιχνίδι ως μια πολύ καλή προπόνηση για την πολύ δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.

Το Ρούπελ θα παραταχθεί χωρίς τους Σεφερίδη και Ιωαννίδη Δ., ενώ από τον Πανσερραϊκό ο Παρχαρίδης συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου με διαιτητές τους Δημάδη και Οικονόμου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr