Φιλικό τεστ με Καβάλα ο Πανσερραϊκος στο Κοκκινόχωμα

Φιλικό τεστ με Καβάλα ο Πανσερραϊκος στο Κοκκινόχωμα

Η ομάδα του Πανσερραϊκού δοκιμάζει τις δυνάμεις κόντρα σε εναν δυνατό αντίπαλο όπως ο ΑΟ Καβάλας, που φέτος θα αγωνίζεται στην Football League.

Ο Νίκος Νεντίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν την φυσική κατάσταση και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, λίγο πριν την μάχη για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 15/9 (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 13:00).

Στην διάθεση του προπονητή του Πανσερραϊκού θα είναι διαθέσιμοι σχεδόν όλοι οι παίκτες με την αποστολή να απαρτίζουν οι: Γιαννακίδης, Τεντζέρης, Πολύζος, Καστριτσέας, Ζέρης, Ψάλτης, Τριανταφύλλου, Κασμερίδης, Ζιώγας, Μπίλης, Σοφιανός, Γκούρτσας, Obosu, Παπαβασιλείου, Κιουσεκτσίδης, Σαρέγκος, Πέτρου, Γιανναράκης, Πεκρής. Εκτός για διάφορους λόγους θα παραμείνουν οι Πτηνόπουλος, Μασκανάκης, Τριανταφύλλου Θ. και ο Πούλιος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κοκκινοχώματος, έδρα του Βυζαντίου απο το νομό Καβάλας, λόγω επανασποράς του χλοοτάπητα στο Ανθή Καραγιάννη, ενώ βελτιώσεις γίνονται και στο γήπεδο του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Η γενική είσοδος των φιλάθλων είναι στα 5€ & ο αγώνας ξεκινά στις 18:00.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr