Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με Πανσερραϊκό έδωσαν οι Ίκαροι !

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Ίκαροι για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΧΑΝΘ, που σημαίνει και την έναρξη του β’ γύρου. Οι “κυανοκίτρινοι” μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Φαίακα, θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους, ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Κ. Σισκος δουλεύει καθημερινά με τους παίχτες του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μάλιστα η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε και φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανσερραϊκό στο ΔΑΚ. Ο coach των Ικάρων επιθυμούσε να δει ορισμένα πράγματα στο παρκέ (παίχτες-σχήματα) για να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ενόψει της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Συντακτικη Ομαδα ''SSN''
Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr
Recommended Posts

Παρασκευή τα… σπουδαία για Πανσερραϊκό και Ερασιτεχνικό αθλητισμό
27 Ιανουαρίου, 2021

365 μέρες χωρίς τον Κόμπι Μπράιαντ – Κι’ όμως είναι ακόμα εδώ…
26 Ιανουαρίου, 2021

Το αντίο της SERRES 1800 στον Τάσο Σαββίδη
25 Ιανουαρίου, 2021