Φιλικό ξεμούδιασμα με πολλές αλλαγές και αποχωρήσεις…Ολαϊτάν-Πράντο!

Φιλικό ξεμούδιασμα με πολλές αλλαγές και αποχωρήσεις...Ολαϊτάν-Πράντο!

Ο Πανσερραϊκός μετά απο 15 ημέρες προετοιμασίας και μια εβδομάδα στο Ελατοχώρι, ξεμούδιασε με φιλικό αγώνα σε χαμηλές στροφές, απέναντι στην τοπική ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, απο την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας. Σε αυτό το πρώτο φιλικό, η ομάδα δούλεψε ενδιαφέροντα τακτικά στοιχεία, που απουσίαζαν χρόνια απο τον Πανσερραϊκό και απαιτείται χρόνος προσαρμογής, για την αφομοίωση τους.

Παλιοί και νέοι παίκτες συνεχίζουν την ποδοσφαιρική γνωριμία, με το νέο τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες τους, ενώ τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν μετά απο υπόδειξη του staff. Ήταν γνωστό άλλωστε με την έλευση του νέου προπονητή, οτι κάποιοι ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν είχε εικόνα ο Ισπανός τεχνικός, θα κρινόντουσαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μαϊκλ Ολαϊτάν και Τόμυ Πράντο, αποτελούν παρελθόν απο τα «λιοντάρια», με τους δυο ποδοσφαιριστές να αποχωρούν απο το βουνό, μαζί με τους νεαρούς, Κουρσάρη που ήταν υπο δοκιμή και τον Όλσι απο την Β΄ομάδα. Ο Πανσερραϊκός ήδη συζητά με καλές περιπτώσεις παικτών, που ενδεχομένως, να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή κρούσης, με την σύμφωνη γνώμη προπονητή και διοίκησης.

Ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει με 1 ή 2 φιλικά παιχνίδια μέχρι τις 18/8, όσο και θα βρίσκεται στο Ελατοχώρι. Επόμενος αντίπαλος ο Πιερικός την προσεχή Πέμπτη (εκτός απρόοπτου, διότι βρισκόμαστε σε καλοκαίρι επανεκκίνησης απο την πανδημία και οι δυσκολίες παραμένουν)… Για την ιστορία του φιλικού με τον ΓΑΣ Σβορώνου, οι Κατερινιώτες είχαν την τύχη με το μέρος τους και πραγματοποίησαν δυο ευκαιρίες σε όλο το ματς, πετυχαίνοντας δυο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους Κυπαρίσση και Σαρρή. Για τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι: Γιαννακίδης, Κασμερίδης, Μαρκιόνι, Ζέρης, Σιδηρόπουλος, Κρητικός, Σοφιανός, Ανάκογλου, Μασκανάκης, Κανίς και Θεοδωρίδης, ενώ στο β΄μέρος αγωνίστηκαν: οι Γιανναράκης, Κουρσάρης, Κόντσι, Πίντο, Έππας, Ολαϊταν, Αντωνίου, Μέσι, Παπαβασιλείου και Όλσι, με τον Γιαννακίδη να παραμένει στα γκολποστ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr