Φιλικό “ξεμούδιασμα” για τον Ορφέα!

Φιλικό "ξεμούδιασμα" για τον Ορφέα!

Έπειτα από δυο εβδομάδες σκληρής προπόνησης ήρθε η ώρα και για το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Σίσκου που φιλοξενήθηκε από την Ηράκλεια. Ο προπονητής του Ορφέα είδε αρκετά πράγματα (αδυναμίες,πλεονεκτήματα), δοκίμασε αρκετά συστήματα και είδε την φιλοσοφία της ομάδας (πίεση σε όλο το γήπεδο) να αποδίδει καρπούς. Σίγουρα το συγκεκριμένο φιλικό δεν είναι για πολλά συμπεράσματα καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και διαφορετικοί στόχοι.

Ο Ορφέας κέρδισε εύκολα την ομάδα του Ν.Μάντζιου που θα βελτιώσει πολύ την Ηράκλεια στην πορεία, αλλά αναμφισβήτητα χρειάζεται πολλή δουλειά και μπόλικος ιδρώτας για να παρουσιαστεί ο Σκοπός αξιόμαχος ενόψει της αγωνιστικής χρονιάς που είναι καθ’ οδόν. Την Τετάρτη (6/9) το επόμενο φιλικό για τους “ασπρόμαυρους” στις 8 το βράδυ με αντίπαλο τον Α.Ο.Σ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr