Φιλικό με την Κ17 του ΠΑΟΚ για τη Δόξα Λιθοτόπου!

Η Δόξα Λιθοτόπου συνεχίζει την προετοιμασία της για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας, στο οποίο φυσικά θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, με την παρουσία του προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη και των παικτών που επέστρεψαν να εγγυάται την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται.
Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας θα δοθεί και ένα πολύ καλό φιλικό ματς κόντρα στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ Κ17, η οποία έχει προπονητή τον Αλέξη Αλεξιάδη, στο τεχνικό τιμ τον Εμπενίζερ Χάγκαν, γενικό αρχηγό τον Σταύρο Σαράφη και κάποιους Σερραίους στο ρόστερ, όπως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο Χρήστος Αλτιντζής κ.α.
Το φιλικό ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 18:00 και αναμένεται να προσελκύσει και αρκετούς φιλάθλους που θα θελήσουν να δούνε τις δύο ομάδες στο γήπεδο.
Eπίσης μία ημέρα αργότερα, στις 29/8 η Δόξα θα αντιμετωπίσει και τον πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Recommended Posts

Ο Πανσερραϊκός στον «Κόσμο των Σπορ» (vid)
25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΠΟ – Γ ΄Εθνική: Πρωτάθλημα με έναν γύρο – Υποβιβασμό σε όποια ομάδα δεν αγωνιστεί
25 Φεβρουαρίου, 2021

Γεμίζει με τρανταχτά ονόματα του αθλητισμού η παράταξη Κατσαβάκη!
25 Φεβρουαρίου, 2021