Φιλικό με Παραλιμνίο για τον Πανσερραϊκό

Φιλικό με Παραλιμνίο για τον Πανσερραϊκό

Έγινε γνωστός ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού στο φιλικό του Σαββατοκύριακου, καθώς την Κυριακή (09/09) η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη θα αντιμετωπίσει σε ένα πολύ δυνατό τεστ τον περσινό πρωταθλητή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Απόλλων Παραλιμνίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 18.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ψυχικού Σερρών.

Δύο ομάδες του Νομού, που θα συναντηθούν στο φετινό πρωτάθλημα με τους δύο τεχνικούς Σάκη Αναστασιάδη και Παύλο Δημητρίου να αναμένεται να δοκιμάσουν αρκετά συστήματα και τακτικές διαπιστώνοντας την αγωνιστική καθώς και τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Κατά τα άλλα  μετά τη συμφωνία με τον Λεωνίδα Καστριτσέα, οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν άλλη μια απόκτηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη που πέρυσι αγωνίζονταν σε ομάδα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας σημαντική παρουσία με τη φανέλα της, ενώ αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Οι διοικούντες του συλλόγου δεν θέλησαν να αποκαλύψουν ακόμα τα στοιχεία του κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr