Φιλική νίκη στα Πεύκα και 3ημερο ρεπό για τους Ικάρους

Φιλική νίκη στα Πεύκα και 3ημερο ρεπό για τους Ικάρους

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την “ρουτίνα” των προπονήσεων είχαν οι παίχτες του Στ.Ποργιόπουλου, οι οποίοι αντιμετώπισαν το απόγευμα της Μ.Πέμπτης τους Μαχητές Πεύκων σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, που έδωσε την ευκαιρία στον coach των “κυανοκίτρινων” να δοκιμάσει πράγματα, να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς και το βασικότερο… να τεστάρει την ομάδα του 10 ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Μεσολόγγι.

Το φιλικό μπορεί να κριθεί ως απόλυτα επιτυχημένο, καθώς και οι 9 παίχτες που αγωνίστηκαν έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και έδειξαν έτοιμοι ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιάννη Κακιούζη (για λόγους αποφόρτισης) και παρόλα αυτά έδειξαν πάρα πολύ καλό “πρόσωπο” καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Για την ιστορία οι Ίκαροι επιβλήθηκαν των Μαχητών με 61-75, έχοντας το πάνω χέρι από το πρώτο λεπτό.

Τα δεκάλεπτα: 8-21,16-31,37-50,61-75.

Έτσι λοιπόν, μετά από μια αρκετά καλή εβδομάδα η οποία κύλησε χωρίς προβλήματα και ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση την Μ.Παρασκευή, οι παίχτες των Ικάρων θα έχουν το “αναγκαίο” ρεπό τους για να γεμίσουν τις “μπαταρίες” τους, να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά και να επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη με έναν και μοναδικό σκοπό…να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον “τελικό” με τον Χαρίλαο στις 15/4.

Μετά το τριήμερο ρεπό για τις διακοπές του Πάσχα, παίχτες και τεχνικό επιτελείο θα αρχίσουν να καταστρώνουν τα σχέδια τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι με σύσσωμη την ομάδα των Ικάρων να ολοκληρώνει την προετοιμασία της το Σάββατο 14/4 και να ταξιδεύει την ίδια μέρα στο μακρινό Μεσολόγγι σε ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr