Φιλική νίκη με πολλές δοκιμές για το Παραλίμνιο στο Χρυσό

Φιλική νίκη με πολλές δοκιμές για το Παραλίμνιο στο Χρυσό

Όντας σαφώς ανώτερος και πιο έτοιμος, ο Απόλλων Παραλιμνίου κέρδισε με 4-1 στο Χρυσό την Α.Ε και προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρώτο της ματς στο Κύπελλο Ελλάδας την μεθεπόμενη εβδομάδα(25-26/8).

Με τον Παύλο Δημητρίου να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες, κάνοντας ταυτόχρονα και αρκετές δοκιμές ποδοσφαιριστών που θέλουν να βρούνε μια θέση στους πρωταθλητές, ο Απόλλων επικράτησε με δύο γκολ του Μπάμπη Ζυγκερίδη, ενώ σκόραραν επίσης και οι Κώστας Σιψής και Νίκος Ζαχαριάς που είναι υπό δοκιμήν.

Στο φιλικό πήραν μέρος και οι τέσσερις ξένοι, τρεις Αφρικανοί και ένας ακόμη, που τις τελευταίες ημέρες συμμετείχαν στις προπονήσεις προκειμένου να αξιολογηθούν καλύτερα.

Όσον αφορά την Α.Ε Χρυσού το πάλεψε, ήταν ανταγωνιστική στον βαθμό που μπορούσε, κέρδισε συνολικά τρία(!) πέναλτι, ωστόσο αξιοποίησε μόνο το ένα με τον Άκη Άγγο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr