Φιλική νίκη και στον Λιθότοπο για τον Εθν.Σιδηροκάστρου

Φιλική νίκη και στον Λιθότοπο για τον Εθν.Σιδηροκάστρου

Με ακόμη μία φιλική νίκη συνέχισε την προετοιμασία του ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που συνεχίζει να ανεβάζει στροφές, καθώς οι πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αργούν.

Οι “μπλε” κέρδισαν με 2-3 στον Λιθότοπο την τοπική Δόξα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα με τον Νίκο Γεράκη να συνεχίζει δυναμικά, καθώς πέτυχε ακόμη δύο γκολ, ενώ το άλλο ήρθε από τον Τοπάλ. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μουτίδης και Ζυγκερίδης.

Για ακόμη ένα ματς ο Σάκης Καρυπίδης δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα μένοντας αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

ΕΘΝ.ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Ι., Τσιατμάς, Τάντσης, Γέρμανλης, Αβράμης, Τσεμπερίδης, Σπανίδης, Γεράκης, Τοπάλ, Αβράμης, Καρανικόλας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βεντούζης, Γιαννακόπουλος, Καρυπίδης, Αντωνιάδης, Σχοιναράκης, Μιχαλέρης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr