Φιλική “λευκή” ισοπαλία για Πανσερραϊκό & Ελπίς Σκουτάρεως

Φιλική "λευκή" ισοπαλία για Πανσερραϊκό & Ελπίς Σκουτάρεως

Το δεύτερο του φιλικό ματς σε διάστημα λίγο ημερών έδωσε ο Πανσερραϊκός, καθώς μετά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, από τον οποίον και ηττήθηκε με 1-0, αντιμετώπισε ακόμη έναν εκπρόσωπο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου στην Γ΄ Εθνική. Οι “κόκκινοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως, σε ένα ματς που συγκέντρωσε αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σ στο Πάρκο Ομόνοιας για να παρακολουθήσουν τις δύο ομάδες.

Με το νεαποκτηθέντα Γιώργο Γκέκα να κάνει ντεμπούτο στα “κόκκινα” και να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα, η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη ήταν βελτιωμένη αμυντικά, δεν άφησε πολλούς χώρους, ενώ επιθετικά φαίνεται πως χρειάζεται ακόμη δουλειά και αρκετές ημέρες προπόνησης προκειμένου να βγούνε οι αυτοματισμοί.

 

Περισσότερα σε λίγο…

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Σ.Αναστασιάδης): Ρίστιτς, Στέβιτς (46ο Χατζηδίμπας), Ιωαννίδης (75ο Μακούσης), Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46ο Γιαξής), Ρούτσης (75ο Ζυγκερίδης), Τσιμίκας, Γκέκας (75ο Πέτρου), Γκούρτσας, Δούμτσιος (46ο Εγιόκ).

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Α.Στύλος): Καστανιώτης, Γεωργιάδης Σάβ.(80ο Γεωργιάδης Δημ.), Μουσικάκης (70ο Πασχαλούδης), Γαλακτερός (80ο Δαγκούλης), Νικολίτσας (75ο Μόσχος), Κωφοκώτσιος ((70ο Καστριτσέας), Νίρλας (65ο Μιντιούρης), Στεφανίδης Νεστ. (70ο Γεράκης), Στεφανίδης Δημ. (60ο Μίγκας), Ζυγκερίδης (55ο Κεχαγιάς), Καπετάνος (60ο Παπαβασιλείου).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr