Φιλική ισοπαλία και στο Παλαιοχώρι για την Ελπίδα!

Φιλική ισοπαλία και στο Παλαιοχώρι για την Ελπίδα!

Το τέταρτο φιλικό της παιχνίδι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η Ελπίς Σκουτάρεως που αντιμετώπισε εκτός έδρας τον επίσης νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική Άρη Παλαιοχωρίου και για ακόμη μία φορά είδε το ματς να λήγει ισόπαλο με 1-1.

Με τους Σερραίους να επισημαίνουν την άριστη φιλοξενία που αντιμετώπισαν, από μία ομάδα που πολύ πιθανόν να βρουν απέναντι τους και στο πρωτάθλημα, είναι σίγουρο πως ο προπονητής Απόστολος Στύλος έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές βλέποντας μία σαφώς βελτιωμένη εικόνα.

Η Ελπίς ήταν ιδιαίτερα απειλητική, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, βρήκε δίχτυα με το Νέστορα Στεφανίδη που σκόραρε σε ακόμη ένα φιλικό(είχε πετύχει γκολ και στο 3-1 επί του Σιδηροκάστρου) και γενικότερα έδειξε καλά στοιχεία που κάνουν τους αντιπάλους της να πιστεύουν πως η πορεία της στο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά καλή.
Φωτογραφία του χρήστη Ελπίς Σκουτάρεως.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr