Φιλική ήττα από τον Λαγκαδά για την Ελπίδα Σκουτάρεως

Φιλική ήττα από τον Λαγκαδά για την Ελπίδα Σκουτάρεως

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ελπίς Σκουτάρεως στο φιλικό, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ομόνοιας, κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκάδα. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου δεν κατάφερε, όπως και κόντρα στον Πανσερραϊκό, να βρει δρόμο προς τα δίχτυα και σίγουρα η μεσοεπιθετική γραμμή θέλει χρόνο ακόμη για να βρει την απαραίτητη χημεία. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 45΄ με κεφαλιά ο Λαβίδας, ενώ δοκάρι για το «τριφύλλι» είχε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Νέστορας Στεφανίδης στο 80΄.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Μουσικάκης, Γαλακτερός, Κωφοκώτσιος, Νικολίτσας, Νίρλας, Δ. Γεωργιάδης, Σ. Γεωργιάδης, Καπετάνος, Μίνγκας, Ν. Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι Ταταρίδης, Δαγκούλης, Καστριτσέας, Πασχαλούδης, Μόσχος, Παπαβασιλείου, Νικολαϊδης, Ζιγκερίδης, Γεράκης και Κεχαγιάς.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μαυρομιχάλης, Μουχάλης, Τριανταφυλλίδης, Λαβιδάς, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Στεφανίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Ταχματζίδης, Χιντασέλι. Έπαιξαν και οι Κασαπίδης, Κοντέων, Ζλατίντσης, Σταμπουλής, Μπίκος, Σ. Αθανασιάδης.

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr